Nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk a Babaváró oldallal kapcsolatban! A teljesség igénye nélkül, had emeljek ki egy párat:

  • A témával kapcsolatban minden hasznos információ megtalálható.
  • Minden infó az oldalon, köszönet érte a szakértőknek, hogy időt és energiát szánnak a cikkek megírására, kommentek megválaszolására, teljesen ingyen és 1 helyen minden. Nem kell felesleges köröket futni a bankokba, ahol némely ügyintéző annyit sem tud, mint amit én elolvastam.
  • Mindig naprakész tájékoztatók! Kérdés esetén gyors, érthető, friss infók alapján adott szakértő/k válasza!
  • Nagyon jó a csoport. Minden információ frissen, részletesen és érthetően áll rendelkezésre. András nagyon segítőkész és minden kérdésre válaszol, rövid időn belül.

Amikor indítottuk az oldalt, nem adott ki a Magyar Nemzeti Bank írásbeli engedélyt arra vonatkozóan, hogy közvetítők is segíthetnek a babaváró hitel lebonyolításában! Sajnos ez a mai napig nem történt meg, mégis úgy gondoljuk, hogy megérte, mert nagyon sokatoknak tudtunk segíteni!

Köszönjük szépen, ez nagyon sok erőt ad, hogy a napi teendők mellett további bejegyzésekkel készüljünk számotokra!

Arra kérünk mindenkit, akik hasznosnak találták az oldalon található tájékoztatókat, hogy kérjétek igényléskor is a díjmentes segítségünket. Erre a hamarosan induló előminősítési kérelmen tudtok jelentkezni! (még a banki szabályzatok pontosítására várunk)

Időközben a kis Facebook csoportunk is szép nagyra nőtt, hála Nektek a sok meghívásért!

Kihasználva a közösség erejét – hatósági közreműködési engedély esetén – szeretnénk, ha együtt, közös erővel további embereknek tudnánk segíteni!

Amennyiben az első két hónapban (július-augusztus) 500-an feliratkoztok és kéritek a díjmentes segítségünket, úgy egy, az általatok választott kórház gyermek részlegét tudjuk közösen támogatni, 5 millió forint értékű gép(ek), berendezés(ek) formájában!

Részletek és előminősítés hamarosan!

Mindenkinek szép hétvégét!

András